Najčešća pitanja?

Koja je cena melema?

Cena zavisi od pakovanja.  Melem možete poručiti u manjem i većem pakovanju. Manje pakovanje od 50 ml košta 599 dinara. Veće pakovanje od 120 ml košta 990 dinara.

Kako poručujem melem?
Melem poručujete tako što ćete nam porukom poslati sledeće podatke: Ime i prezime, ulica i broj, mesto i poštanski broj, kontakt telefon.
Kada melem stiže na moju adresu?
Melem šaljemo brzom poštom i na Vašu adresu stiže u roku od 24 do 48 časova.
Najčešća upotreba melema?
Naš melem je na potpuno prirodnoj bazi. Pomaže kod raznih dermatoloških problema. Kod strija (kako mlađih tako i starijih), kod prevencije nastanka strija i smanjenja vidljivosti postojećih strija. Kod hemoroida, ekcema, suve i ispucale kože, ljuspanja kože, opekotina, ogrebotina i negu lica. Melem mogu koristiti trudnice, doilje, mala deca i stari…
Da li može da se koristi i kod starih i mladih strija?
Naravno da moze, kod mladih i svežih strija je naročito efikasan, ali smo imali korisnice koje su ga koristile i kod strija starih po nekoliko godina i bile su zadovoljne kako im je melem pomogao i smanjio im vidljivost. Naravno potrebna je veća upornost i posvećenost da bi se postigli zadovoljavajući rezultati.
Da li je bezbedan za upotrebu u trudnoći i u toku dojenja?
Jeste. Narodni melem sadrzi samo prirodne materije i ne sadrzi nikakve hemikalije (konzervanse, boje, parfeme) tako da nema šta da naškodi.
Za koji vremenski period se vide rezultati?
Na ovo pitanje je jako teško i nezahvalno dati odgovor jer zavisi od mnogo faktora, kao sto su: vrsta kože, koliko je ko redovan i uporan u mazanju, kakve su strije, kolika se površina maže i slično. Kod nekih korisnica se rezultati brzo vide, dok su neke morale koristiti duži vremenski period da bi bile zadovoljne…

Facebook ocene i komentari naših korisnika

 • positive review  Melem sam pocela da koristim po preporuci moje majke, kada sam zatrudnela. Prvo sam imala problem sa konstantno ispucalim usnama, koje ni jednom kremom nisam uspela da zalecim, a stvarale su se ranice koje su od suvoce pucale i krvarile. Posto se pokazao kao odlican, narodnim melemom sam pocela da mazem stomak i grudi kao prevenciju od nastanka strija. Sve nepravilnosti sto se stvore na kozi u toku trudnoce (crvenilo,bubuljice...) sve je nestalo! Cak i strijice iz puberteta su nestale. Usred trudnoce, kad se koza najvise tegli. Topla preporuka! 🥰🥰🥰🤰🤰🤰

  Milena Adamović Avatar Milena Adamović
  09/02/2020
 • positive review  Melem je odlican, licno ga zovem melem za sve, svi ga u kuci koristimo, najviše dete i veoma brzo sve prodje, moja porodica i ja ga preporucujemo od srca, mi ga uvek imamo u kuci.

  Mirjana Mika Topalovic Avatar Mirjana Mika Topalovic
  31/10/2019
 • positive review  Sve pohvale za melem protiv strija za trudnice. Sa nanosenjem melema jednom dnevno uspeli smo da izbegnemo strije. Hvala jos jednom. 😀

  Dragana Drndarski Avatar Dragana Drndarski
  02/09/2019
 • positive review  cao dragaaa,koristila sam vas melem od 4 meseca trudnoce i naravno zavrsena bezzzzz ijednee strijeeee,tako da devojkeee ko je u nedoumiciii nema razlogaaa,topla preporukaaaa😀😀😀😀

  Dragana Nikolic Sljivic Avatar Dragana Nikolic Sljivic
  24/08/2019
 • positive review  Svaka cast za melem,koristim ga skoro pa celu trudnocu. Prezadovoljna sam,za sada nema ni jedne strije,a nadam se da ce tako i ostati. Sve pohvale, preporucujem ga svima.

  Aleksandra Vojnovski Avatar Aleksandra Vojnovski
  06/08/2019
 • positive review  Melem je jakoooo dobara za strije meni je pomog, aa mocice ii vama prezadovolja sam rezultatima mogu samo reci veliko HVALA!

  Tamara Gajic Avatar Tamara Gajic
  17/07/2019
 • positive review  Melem je savrsen koristimo ga svi u porodici za negu lica, ruku, peta, skidam sminku....ljubicasti koristim kad me zabole krsta... ja nigde ne idem bez njega!!!! Sve preporuke!!!!

  Lena Popovic Avatar Lena Popovic
  11/07/2019
 • positive review  ®️ado ću kod vas kupovati 🇴va roba je prva klasa 🅱️iram najbolje samo 🇳-ama nema boljeg spasa 🇦- na stranici divno 🇰ad pregledam samo 🧲tonem u maštu da ©️u da kupim nešto 🇦-li da dođem tamo 🇪-pa tu se krije tajna 🇩-ivne stvari tu imamo 🇴-duvijek i stalno💚💚💚❤️❤️❤️

  Eldina Huseinovic Avatar Eldina Huseinovic
  07/07/2019
 • positive review  Savrsen melem...😍hvala vam...❤️❤️❤️

  Jovana Jeremic Avatar Jovana Jeremic
  22/06/2019
 • Svaka cast,sve pohvale!

  Mirjana Ruzic Zivkovic Avatar Mirjana Ruzic Zivkovic
  29/05/2019

Melem za strije

Budite lepi, negovani a zdravi – Ovaj proizvod će vam pomoći u tome. Namenjen je svim tipovima kože kod raznih dermatoloških problema.
SAZNAJTE VIŠE >>>

 

Melem od divizme

Melem od Divizme i pčelinjeg voska na bazi prirodnih sastojaka za blaže reumatske bolove.
SAZNAJTE VIŠE >>>

 

Melem za hemoroide

Redovnom upotrebom smanjuje neprijatne simptome, a istovremeno neguje i leči iziritirano područje.
SAZNAJTE VIŠE >>>

Melem za negu lica

Pomaže kod bubuljica, prevencije bora, crvenila, suve kože.
SAZNAJTE VIŠE >>>

 

Melem za suve ruke i pete

Pomaže kod problema sa tvrdom i ispucanom kožom na rukama i petama.
SAZNAJTE VIŠE >>>

 

Melem za ekceme

Pomaže u očuvanju vlažnosti kože i sprečava njeno isušivanje, namenjen za negu i lečenje kože sklone ekcemima.
SAZNAJTE VIŠE >>>