Melem od divizme

KAKO DELUJE DIVIZMA (Verbascum thapsus)

Od davnina poznata po svom čudotvornom, lekovitom dejstvu, divizma (Verbascum thapsus) je u antičko vreme smatrana magičnom biljkom. Široka terepijska upotreba divizme pripisuje se različitima jedinjenjima, vitaminima i mineralima koje ona sadrži. Neka od njih su saponini, glikozidi, iridoidi, flavonoidi, vitamin C, tanin cink i selen.

 Veliki broj antioksidansa u divizmi deluje protivupalno, antimikrobno i regenerativno.

MELEM OD DIVIZME

Kod problema sa zglobovima, artritisa i reume, narodna medicina preporučuje spoljnu upotrebu divizme i tu Vam naš MELEM OD DIVIZME može biti od velike koristi.

SASTAV MELEMA OD DIVIZME

SASTAV: Melem sadrži pčelinji vosak I životinjsku mast kao osnovu ili bazu uz dodatak divizme, kao i drugih lekovitih i negujućih biljnih ulja (maslinovo, bademovo, kantarionovo…)

PRIMENA I ČUVANJE

PRIMENA: Melem se maze na bolna mesta, lagano utrlja i umasira. Možete ponavljati par puta u toku dana do smanjenja neprijatnih simptoma i bolova

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi. Ne izlagati preteranim toplotama. Može se čuvati i u frižideru i time produžiti rok trajanja, pre upotrebe izvaditi par minuta na sobnu temperaturu da omekani

Komentari naših korisnika

Carobni melem je najbolji opis ovog proizvoda! Svaka preporuka od srca!

JELENA FILIPOVIC

Poštovani,Već duže vreme koristim narodni melem i znam da daje odlične rezultate kod opekotina, posekotina, poderotina, hematoma i zaceljivanja rana bez ožiljaka što sam lično osetio na svom licu posle povrede glave. No prijatno sam bio iznenađen kada sam se ovih dana posle operacije kuka za dva dana rešio podliva koji je nastao tokom operacije po čitavoj operisanoj nozi. Ovaj melem je stvarno fantastičan i najsrdačnije se zahvaljujem proizvođaču na jednom takvom divnom daru (proizvodu), čija je svrha lepota i zdravlje našeg tela! Samo tako nastavite i želim vam puno uspeha u daljem radu.

DIMITRIJE BIRISIC

Melem je savrsen koristimo ga svi u porodici za negu lica, ruku, peta, skidam sminku… ljubicasti koristim kad me zabole krsta… ja nigde ne idem bez njega!!!! Sve preporuke!!!!

POPOVIC LENKA