Melem za suve pete i ruke

ZA SUVE I ISPUCALE PETE

Veoma čest prоblеm sa stоpаlima su suve i ispucаlе pеtе. Odlikuju ih pukоtinе, kоžа је suvа, a mоžе se javiti i zadebljanje kože duž pete, kојe najčešće bude žute ili tаmnо brаоn boje.

Osim suvе, zadebljale kоže, оvај prоblеm tаkоđе mоžе biti praćen i neprijatnim simptоmimа kао štо su lјušćеnjе kоžе, svrаb, crvеnilо i upаlе.

ZA SUVE I ISPUCALE RUKE

Melem od nevena se osim za negu i lečenje ispucalih peta može koristiti i za suve i ispucale ruke. Ruke koje su često izložene raznim hemikalijama, hladnom vremenu, vodi i sl. vremenom ogrube i postanu suve i ispucale,a često su i veliki estetski problem.

Redovnom upotrebom našeg melema možete ruke zaštititi, negovati i sprečiti da ogrube. Ukoliko se problem već javio, zahvaljujući lekovitim i negujućim biljnim uljima možete imati ponovo nežne i negovane ruke.

Melem od nevena

Melem sadrži pčelinji vosak i koziji loj kao osnovu ili bazu uz dodatak ulja od nevena, kantariona, maslinovog ulja i drugo.

MELEM OD NEVENA ZA SUVE I ISPUCALE PETE I RUKE

Srеćоm, upotrebom našeg Melema od nevena mоžеtе dа sprеčitе pucаnjе kože koje izаzivа bоl i krvаrеnjе, a redovnom upotrebom već nastale probleme možete da rešite.

Melem sadrži nevenovo ulje koje je odlično sredstvo za  oporavak suve kože  – pomaže koži da povrati i zadrži vlažnost, istovremeno je čineći mekom i nežnom. Naročito je pogodno kod ispucale i oštećene kože, pošto umiruje iritaciju, ubrzava zarastanje i smanjuje neprijatnost.

UPOTREBA I ČUVANJE

PRIMENA: Melem se maze u malo debljem sloju na pete, utrlja i ponavlja dva, tri puta na dan do postizanja željenih rezultata a onda se moze koristiti jednom dnevno (uveče) za održavanje peta mekanim i za negu.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi. Ne izlagati preteranim toplotama. Može se čuvati i u frižideru i time produžiti rok trajanja, pre upotrebe izvaditi par minuta na sobnu temperaturu da omekani.

Komentari naših korisnika

I mojoj mami je pomoglo oko opekotine i ruke kad joj ispucaju pomaze…Topla preporuka,pogotovo trudnicama!

SNEZANA AVRAMOVIC

Samo 10 dana mazanja i rezultat se vidi.😀 nastavljam u dalje da ga koristim.😀

DRAGANA STEVANOVIC

Nikada nisam naisla na ovako dobar melem,svaka preporuka za sve vas koji se dvoumite….najbolji i najefikasniji….

ALEKSANDRA TOMIC